Ilmalämpöpumput


MaPy tarjoaa ilmalämpöpumppujen:

- Myynti 

- Asennukset

- Korjaukset

- Huollot

- Vakuutusyhtiön tarkastukset ja todistukset

Palvelumme

Toimimme Scanofficen jälleenmyyjinä ja valikoimiin kuuluu Mitsubishi ilmalämpöpumpput ja Gree ilmalämpöpumput. Myös saatavana Vesi-ilmalämpöpumput Gree ja Mitsubishi merkeiltä.

Tuotteisiimme kuuluu myös Panasonicin ilmalämpöpumput Lämmitys ja viilennys käyttöön. 

Asennamme ja Huollamme myös muiden merkien Ilmalämpöpumput.
.


Joustavaa maksamista investoinnillesi!

Voit saada 30 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen maksat investoinnin sinulle sopivalla maksuaikataululla. 

Tässä uusimmat mallit

Alapuolella edustamiltani merkeiltä uusimmat ja edistyksellisimmät mallit, jotka on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin ja sisältävät huippu teknologiaa.

Mitsubishi Electric RW25 Ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW25 Hyper Heating. Erittäin tehokas RW-mallisarja on huipputekniikkaa pullollaan, sekä omiaan niin kovilla pakkasilla, kuin helteelläkin.

RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla GREE Amber 25-A/2/W -ilmalämpöpumppu

GREE Amber 25-A/2/W on energiatehokkain Gree ilmälämpöpumppu kuuluen korkeimpaan A+++ -energiatehokkuusluokkaan. 

GREE on kehittänyt 2-asteisen kompressorin, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden vaativia olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla ja korkealla hyötysuhteella jopa -30°C pakkasessa! Laaja tehoalue varmistaa, että Amber tarjoaa optimaalisen hyötysuhteen ja suuren energiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

 PANASONIC HZ25XKE-H Ilmalämpöpumppu

Fiksu, erityisesti ankariin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin suunniteltu ratkaisu, joka pitää kodin puhtaana, miellyttävänä ja viihtyisänä. Panasonicin uuden ja älykkään lippulaivamallin nanoe™ X -teknologia tuo hydroksyyliradikaalien edut käden ulottuville.

Edistykselliset hallintaominaisuudet, luokkansa paras suorituskyky, tyylikäs muotoilu ja älykkäät ominaisuudet takaavat, että laite tekee kodin ilmasta miellyttävän ja puhtaamman jopa vaativissa olosuhteissa.

Edistyksellinen ilmanpuhdistusjärjestelmä NanoeX torjuu epäpuhtauksia, kuten siitepölyä ja bakteereja.

Myös muut ilmalämpöpumput ja tarvikkeet niin lämmitykseen kuin viilennykseen.  Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.