Sähköautojen Lataus

Palvelumme

Myymme ja asennamme monenlaiset sähköautojen latauspisteet. 

Tässä alla  joitain esimerkkejä valikoimasta

ota yhteyttä ja löydämme varmasti sinullekkin sopivan ratkaisun


BENY BCP-sarja - Älykäs sähköauton latauslaite


Sähköauton lataus aurinkosähköllä

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat.

BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa. Se suojaa myös kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei.

Hyödynnä tuottamasi aurinkoenergia

BENY-latauspiste sisältää tarvittavat lisälaitteet kuormanhallintaan (DLB, Dynamic Load Balance): Latauslaite voidaan asettaa säätämään auton lataustehoa aurinkopaneelien tuottaman energian mukaisesti. Näin saat autosi akun täyteen puhdasta, itse tuottamaasi aurinkoenergiaa!

Latauslaite saa tarvittavan tiedon aurinkopaneelijärjestelmän syöttökaapelin ympärille naksautettavista virtamuuntajista. Näin ollen hankalasti ohjelmoitavia tiedonsiirtorajapintoja ei tarvitse käyttää.

BENY suojaa kodin pääsulakkeet

Toiset helposti asennettavat virtamuuntajat tulevat kiinteistön syöttökaapelin ympärille, jolloin latauslaite tietää, paljonko sähköä kuluu kodin muihin laitteisiin. Tämän tiedon perusteella BENY osaa säätää latausta myös siten, ettei kodin pääsulake pala.

Voit ohjata latausta helposti puhelimellasi

Voit seurata ja ohjata BENY-latauslaitteen toimintaa helppokäyttöisen Z-Box -puhelinsovelluksen avulla. Voit vaihtaa lataustapaa esimerkiksi silloin, kun haluat auton akun mahdollisimman nopeasti täyteen. Sovelluksella sähköauton latauksen voi lisäksi ajastaa. Näet myös lataustapahtumien historiatiedot.

Puhelinsovellus ei kuitenkaan ole välttämätön. Latauslaite toimii loistavasti ilmankin.

Zaptec Pro- sähköauton älykäs latauslaite, näytöllä ja pistokkeella

Zaptec Pro on Norjassa suunniteltu ja valmistettu latauslaite Pohjoismaisiin olosuhteisiin. Se on markkinajohtaja Norjassa taloyhtiöiden latauslaitteissa ja se soveltuu erinomaisesti sekä pieniin että suuriin taloyhtiöihin, yrityksille ja julkisille asemille. Zaptec Pro hyödyntää kaiken käytettävissä olevan kapasiteetin ja jakaa sen älykkäästi latausasemien kesken. Maksimi latausteho on 22kW.

Hyödyntää koko kapasiteetin

Käytettävästi oleva kapasiteetti jaetaan dynaamisesti kaikkien latausasemien kesken käyttämällä älykästä kuormanhallintaa ja vaiheentasausta. 3-vaihelatauksesta voidaan vaihtaa 1-vaihelataukseen dynaamisesti. Vaiheenkierto tehdään dynaamisesti reaaliaikaisen tilanteen mukaan. Jolloin koko saatavilla oleva latauskapasiteetti hyödynnetään aina ja minimoidaan samalla tarvittava latausaika.

Helppo laajennettavuus

Zaptec Prossa on erillinen taustalevy, jonka avulla sähkökaapelointi voidaan tehdä kerralla valmiiksi kaikille autopaikoille. Tällöin itse latauslaitteen asentaminen on todella suoraviivaista ja helppoa ilman yhdenkään kaapelin vetämistä, kun on tarvetta laajentaa järjestelmää. Latauslaitteiden ohjaus tapahtuu joko langattomasti tai käyttämällä sähkökaapelia kommunikaatioon.

Internet yhteys valmiina

Zaptec Pro toimitetaan 4G LTE-M -yhteydellä. Zaptec Pro on yhteydessä Zaptec portaaliin käyttämällä 4G LTE-M, Wifi tai PLC yhteyttä, portaali jakaa kuormitusta älykkäästi eri latauslaitteille. Lisäksi etäpäivitykset takaavat, että latauslaite aina ajan tasalla.

Käyttökustannusten jakamien tarkasti

Latauslaitteessa on integroituna MID-sähkömittari, joka mahdollistaa, että sähkölasku voidaan jakaa taloyhtiöissä tarkasti kunkin käyttäjän todellisen kulutuksen mukaan. Zaptec Pro voidaan kytkeä myös maksupalveluihin kuten Eparking ja Easypark.

Luotettava

Tuotteella on 5 vuoden takuu. Se on suunniteltu ja valmistettu Norjassa kestämään pohjoismaisia olosuhteita..